Ik werk door middel van 1 op 1 trajecten speciaal voor ouders die te maken hebben met het verliezen van hun baby. Dat betekent dat ik makkelijk en snel kan schakelen en het daardoor aansluit bij wat jij nodig hebt.

We beginnen met een korte kennismaking. Dit is telefonisch of online via Teams en duurt ongeveer 30 minuten. Dit is een vrijblijvende kennismaking om te kijken of het aanbod aansluit bij wat jij nodig hebt. Ik wil namelijk dat jij aan het eind van het traject ook echt geholpen bent. Het verdriet en het gemis zal niet over zijn, verwerkt en daarmee klaar. Je hebt tijdens het traject de stappen gezet die nodig zijn om zonder mijn hulp verder te kunnen.

Wanneer er sprake is van een match stuur ik jou het intake formulier toe. We maken een afspraak voor het eerste gesprek van het traject en bespreken daarin ook het intake formulier. Hierbij gaan we dieper in op jouw verhaal, eerdere verlieservaringen en vooral wat jouw hulpvraag is.

Babyverlies is een ander soort verlies dan alle anderen soorten rouw. Samen met jou ga ik hier naar kijken en mee aan de slag.

Het traject; ” Zorgen voor je verdriet en hoe verder?”
is speciaal voor jou geschreven omdat ik weet hoe het is om je geliefde baby te missen.

Vervolgens gaan we in 6 modules met bijbehorende werkbladen en opdrachten aan de slag.
Hierin ga je stil staan bij hoe rouw voor jou voelt en werkt, hoe jouw omgeving een hulpbron kan worden en hoe je jouw leven; zonder je kindje weer langzaam aan kan oppakken.

De sessies zijn online via zoom of live bij jou thuis ( binnen 20 km rondom IJsselmuiden).
Het is ook mogelijk om naar Zwolle te komen voor een afspraak, dit is alleen overdag.
Hier zit mijn bedrijfspand van onze webshop en is ook de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Het hele traject duurt bij elkaar zo’n 3 maand.

Aan het eind van het traject:

  • Ervaar je meer rust en vertrouwen.
  • Kun je beter aangeven waar jij behoefte aan hebt.
  • Heb je meer grip op je emoties en weet je hoe je hierin voor jezelf kan zorgen.
    Het verdriet overvalt je minder vaak en als het wel gebeurt weet je wat je hierin nodig hebt .
  • Lukt het om je omgeving meer in te zetten als hulpbron
  • Relatie met je partner is meer verdiept omdat je oog hebt voor elkaar en wat je daarin nodig hebt.
  • Kun je beter omgaan met zwangere vrouwen en baby’s die je overal tegenkomt.

In de meeste gevallen is een traject van 3 maanden met 6 gesprekken en bijbehorende modules voldoende om zelf weer verder te kunnen. Is dit niet zo, dan kijken we wat er nodig is. Ook opnieuw zwanger raken of zijn kan weer heel wat spanning, angst en verdriet losmaken. Ook daarin loop ik graag met je op.