Je bent je kindje verloren in de zwangerschap en: 

 • Je voelt je leeg, soms lijk je wel op de automatische piloot te leven.
  Je doet je dagelijkse dingen maar je merkt dat je er niet helemaal bij bent.
  Het voelen wat er bij je gebeurt, wat je ergens van vindt en het verdriet wat telkens op de achtergrond aanwezig is, je blokt het. Je kunt of wilt er niet te veel bij stil staan, bang voor wat er gebeurt als je jouw gevoel toelaat. Bang dat het je overweldigt.
 • Je hebt het gevoel dat het verdriet wel lijkt te groeien in plaats van dat het makkelijker wordt. De eerste tijd na het overlijden van je kindje ging het nog wel, maar nu een half jaar later lijkt het wel moelijker en zwaarder dan in het begin. 
 • Je hebt geen idee wat je nodig hebt op dagen die zwaar en moeilijk aanvoelen en merkt dat je voor je gevoel met je ziel onder de arm loopt. Je kunt geen keuzes maken en weet niet wat voor jou troostend is op deze dagen, waarin het verdriet en gemis weer heel zwaar voelt.
 • Je voelt je zo ontzettend moe, alles lijkt wel meer energie te kosten dan voorheen.
  Je ligt vroeg in bed en scrolt uren op je telefoon zonder dat het binnenkomt. Je hoofd en je lijf is zo ontzettend moe. Na een nacht slapen voel je, je allesbehalve beter. Je staat ’s morgens al moe op. Rouwen kost bakken met energie en dat merk je in alles. 
miskraam, abortus, zwangerschapsverlies, babyverlies, liefsvanlauren.nl

In je omgeving zijn er een aantal zwangere vriendinnen en buurvrouwen en ergens wil je daar wel blij voor zijn maar het voelt zo oneerlijk. Het doet zo pijn en je vermijdt liever je zwangere vriendinnen. Maar ergens voelt dat ook helemaal niet goed. Maar wat dan wel?

Hoe zou het voor je zijn als? 

 • Je kunt weer genieten en beter aanvoelen wat je nodig hebt. Je hoofd voelt minder zwaar en vol. 
 • Je niet het gevoel hebt dat het verdriet steeds groter en zwaarder wordt maar dat het juist lichter wordt. 
 • Je blij kan zijn voor je zwangere vriendin zonder dat dit iets afdoet aan je eigen verdriet en gemis. Je hoeft jouw pijn niet langer in te slikken.
 • Je merkt dat je energieniveau langzaamaan steeds verder opknapt en je weer zin hebt om dingen te ondernemen.
 • Je weet wat je fijn vindt en nodig hebt op een zware dag. Je bent in staat om dit voor jezelf te creëren en bij je omgeving aan te geven. 

Dit is mogelijk als we samen aan de slag gaan in het traject; ” Zorgen voor je verdriet”.
Dit traject bestaat uit 6 modules en bijbehorende gesprekken. De gesprekken duren gemiddeld 45-60 minuten waarin we niet alleen maar praten. Rouwen doe je niet alleen met je hoofd, zorgen voor je verdriet dus ook niet. 

Aan het einde van het traject zul je merken dat verdriet meer is dan alleen een hoop onprettige emoties en gedachten. Aan het eind van dit traject zorg je beter voor jezelf, juist op de dagen die zwaar voelen. De communicatie met je omgeving verbeterd. En je kunt weer blij zijn voor de zwangere in je omgeving. Goedbedoelde opmerkingen die de pijn kleiner lijken te maken kun je naast je neer leggen. Je kindje neemt een blijvende belangrijke plek in en je merkt dat dit niet alleen maar verdriet oproept als je aan hem of haar denkt.

Anderen zeggen over dit traject:

Ik ben je zo dankbaar!! Ik wou dat ik je eerder had ontmoet, toen de rouw nog verser was. Dat had mij een hoop geploeter gescheeld. Dankjewel voor je hulp en fijne gesprekken. 

Dankjewel… voor je luisterend oor, voor je hulp, je goeie vragen en inzichten, voor je fijne aanwezigheid. Dat is en blijft van waarde 

Rouw en verlies is niet in een paar gesprekken over, het is daarvoor belangrijk om er echt doorheen te gaan en ook weer op zoek te gaan naar lichtpuntjes. Ik daag je uit en ondersteun je om daar in de week tussen onze gesprekken in, mee aan de slag te gaan.

Wanneer je tussendoor merkt dat verdriet, angst of zorgen je overmannen, dan mag je mij altijd een berichtje doen. Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren.

De kennismakingsgesprekken zijn online via teams. De coaching sessies kunnen zowel online als live (max 25 km rondom Zwolle) en worden in overleg ingepland.

De totale investering is € 647 euro incl btw.
Wil je het liever in termijnen betalen, dat kan.
De termijn bedragen zijn dan 2x € 348,50 incl btw.

Wanneer je dat ik bij jou op locatie kom dan reken ik hiervoor een apart tarief voor reiskosten.

Twijfel je of dit bij jou past, heb je nog vragen of wil je eerst elkaar even gesproken hebben. Dat kan! Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Via onderstaande knop kom je in mijn agenda en kun je het tijdstip kiezen die bij jou past.