Voor jou

Willemien Holsappel, Rouwcoach, rouwbegeleider, babyverlies, coaching.liefsvanlauren.nl

Voor jou, zichtbaar zijn. O boy wat vind ik dit spannend, maar ik ga het doen. Wat precies zul je dan denken?! Nou ik ga gewoon vaker met mijn koppie online. Zichtbaar zijn zoals mijn business coach het zegt. Waarom? Omdat ik denk dat ik er niemand mee help als ik het best bewaarde geheim blijf. En ik wil jou graag helpen. Ja jou!

De laatste 2 jaar geef ik trainingen en coaching op het gebied van babyverlies en kinderen en rouw. Deels vanuit Liefs van Lauren – onze webshop en deels vanuit De Babyverlies Academie. Beide onderwerpen, babyverlies en kinderen en rouw hebben mijn hart, mijn passie. Maar ik kan nog zoveel liefde en kennis hebben, als ik het best bewaarde geheim blijf help ik uiteindelijk bar weinig mensen.

Dus voor dit jaar heb ik het besluit genomen, nee geen voornemen (want die sneuvelen toch) om meer zichtbaar te zijn. Meer te vertellen wat ik doe, waarom en ook heel fijn, hoe! Omdat ik geloof dat ik daarmee jou kan helpen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Rouwen is al zwaar genoeg met lieve mensen om je heen en fijne ondersteuning. Het op eigen kracht doen maakt de last onnodig zwaarder.

Ik begin het jaar in ieder geval met mooie zichtbare acties. Ik verzorg eind januari een live training; over zichtbaar gesproken. Een groep geboortefotografen mag ik een ochtend meenemen in de wereld van babyverlies. Een kennismakingsgesprek staat al gepland en een intake gesprek voor een traject wat daarna gaat starten.

Willemien Holsappel, Rouwcoach, rouwbegeleider, babyverlies, coaching.liefsvanlauren.nl

Nu nog even van mijn selfievrees af (is dat een woord?) dan komt het vast goed!

Aanbevolen artikelen